Lør. 16.november kl 21.00, Oz & The Wizard

 Oz & The Wizards – Bankgården lør.16.november.    Support: Arendal Blues Band

Oz & The Wizards er tilbake hos Arendal Bluesklubb, denne gangen i Bankgården. De gjestet bluesklubben i oktober i fjor, og satt sine spor hos publikum. Bandet er fra Kristiansand og består av erfarne bluesmusikere, og det er Sjefen sjøl, OZ, som skriver alle låtene. Stilen er lett kjennbar, enten låtene er Delta eller Chicago inspirert, men samtidig bringer OZ nye elementer inn i låtene med sine briljante musikalske krumspring.                                            OZ sin ektefølte håndtering av gitarspillet, enten det er via sliden eller drivende solospill, gir i stødig samspill med resten av bandet, en følelse av at dette er blues som kommer rett fra hjertet. Det er bare å glede seg!

Osmund Grytdahl – Vokal, gitar og munnspill. Niklas Dimitri Halseide – Gitar. Ole Louis Lilløy – Bass. Oddvar Michaelsen – Trommer.                               Mer om bandet: på www.facebook.com

Arendal Blues Band leverer blues og rock`n roll fra mange kjente og kjære artister. Bandet er kjent for å gi publikum en reise i blues og soulens verden med repertoar til glede for alle danseglade. Musikerne kommer fra forskjellig musikkbakgrunn og landsdeler, med felles interesse for musikken.

Runo Nygård på vokal og munnspill er fra Arendal, og har igjennom karrieren vært lokalt engasjert i Arendals musikkmiljø. Emil Viken på gitar er opprinnelig fra Averøya på Nordmøre, men har bosatt seg i Lillesand, hvor han gjennom årene har vært med i en lang rekke band. Rune Larsen på keyboard og saksofon, har sin bakgrunn fra flere storband, og er til daglig musikklærer. Lars Solberg på bass, har som flere i bandet vært innom mange stilarter. Pål Gundersen på trommer er bandets yngste, men som ut ifra samspillet med Lars skaper et solid komp.

Dørene åpner kl 20.00     Konsertstart kl 21.00

Billetter: kr 150,-/200,-
(medlemmer/ordinær)