Blå dager, 24. – 27. juli 2019

«Blå dager» hos Arendal Bluesklubb, 24. – 27. juli

For 10. år på rad arrangerer Arendal Bluesklubb, i samarbeid med Barrique Øl og Vinstue, «Blå dager»

Det som startet som en Bluesjam i 2009, og ble til «Blå dager» i 2011, er blitt et fast innslag i «sommer-Arendal». «Blå dager» er etter hvert blitt kjent langt ut over det lokale miljøet, og tiltrekker seg flere tilreisende som kommer for å oppleve blueskveldene på Barrique. 4 kvelder med live musikk, og lokale musikere på scenen er en opplevelse som tydeligvis frister til gjentakelse for mange. Derfor er Arendal Bluesklubb glade for å kunne presentere et program som tar gjestene med inn i natten med «blå toner» fra dyktige musikere.

Onsdag 24. juli – Nitriden Bad Boys

Nitriden Bad Boys er en gjeng på 5 gutter med lang fartstid som musikere i forskjellige band. De slo hodene sine sammen i 2018 med tanken på å spille låter som fenger et bredt publikum. Her møtes blant annet artister som Creedence Clearwater Revival, Jimi Hendrix, Bob Marley, Motorhead, The Beatles, De Lillos og Dum Dum Boys.

Fra smelteverkets brennende ovner til real workin’ class rock’n roll.

Nitriden Bad Boys består av: Glenn Marques – vokal, André S Stenersen – Bass, Jarle Davidsen – Trommer, Haakon Dikilitas – Gitar, Ivar Rønning- Tangenter

Torsdag 25. juli – Arendal Blues Band

Arendal Blues Band har siden oppstarten i 2005 turnert rundt omkring i Norge med sitt band, hvor publikum har fått servert blues og rock`n roll fra mange kjente og kjære artister. Bandet er kjent for å gi publikum en reise i blues og soulens verden, samt at bandet har tatt inn rock`n roll i sitt repertoar til glede for alle danseglade. Bandets medlemmer kommer fra forskjellig musikkbakgrunn og landsdeler med felles interesse for musikken. Runo Nygård – Vokal, munnspill, Emil Viken – Gitar, Lars Solberg – BassRune Larsen – Piano, saksofon, Pål Gundersen – Trommer

Fredag 26. juli – Square One

Blues-rock trio med nåværende besetning fra Tvedestrand, Hope og Notodden. Roy Kleven på bass, Roger Grimsland på trommer og Asle Helseth på gitar og vokal. Bandet har eksistert siden 1993, og har i hovedsak sine musikalske røtter innen blues og rock fra 1960 til i dag.På scenen leverer Square One tolkninger av ulike artister, samt fremføring av eget originalmateriale. Bandet har et ønske om å tilby publikum en unik musikalsk opplevelse uten for mye forutsigbarhet, men samtidig med sterk forankring innenfor sjanger. Bandet har hatt opptredener på bl. a. Notodden Bluesfestival, Quartfestivalen (Kristiansand), Blues i vintermørket (Vardø), Risør trebåtfestival, Smuget (Oslo), Rebecka West (Oslo), Muddy Waters (Oslo) og Jazz Urín (Folkets hus, Færøyene). Bandet har også to norgesturnéer på samvittigheten, med spillejobber fra Lindesnes til Kirkenes.

Lørdag 27. juli – CincoSantos

Etter at frontmann og vokalist Christian Espegren returnerte til Norge etter 10 år som New Yorker med jobb som fotograf har ting gått slag i slag med nysatsingen CincoSantos.Et varmt rockeband med klare relasjoner til Madrugada og Pearl Jam som startet opp i februar 2009. Skittent og deilig i lydbilde. Desember 2013 slapp bandet sin andre singel og musikk video, «Call Up», 2 månederetter den første «Unconditional» fra det kommende debut albumet «Pocomania» som ble sluppet i Mars 2014.

Fem-kløveren er opprinnelig fra sykkelbyen Grimstad og sørlandets hovedstad Kristiansand,  og er langt i fra fremmede i musikkbransjen. Medlemmene har stort sett holdt på med musikk hele sine myndige liv, blandt annet i sørlandsstorheter som The Java Junkies, Greenhouse og Evergreen.

Cincosantos er for tiden i studio og jobber med plate nummer 2.

Vokal: Christian Espegren, Guitar: Dag Gunnar Stormoen, Guitar: Geir Winnæss, Bass: Trond Larsen, Trommer: Gard Winnæss

Alle konsertene starter klokken 22.30

Cc kroner 100,- pr. konsert